• NL
 • EN
 • FR
 • PL

Jobs

Werken bij Witas

Werken bij Witas

Voor wie ga je aan de slag?

Witas is een softwarebureau dat zich focust op BIM voor technische installaties in de bouw. Als voormalig studiebureau technieken is Witas dé referentie inzake Revit MEP (BIM software voor technische installaties) en bij uitbreiding BIM in het algemeen, zowel in binnen- als buitenland, omwille van onze uitgesproken visie op virtueel bouwen en facilitair beheer.

Een eerste stap daarin is de ontwikkeling geweest van de Witas Localiser voor Revit MEP voor België. Dit product is in de praktijk ontstaan vanuit de nood aan doordachte, efficiënte software om onze ontwerpen in Revit MEP te kunnen uitwerken. Gestaag is het product uitgegroeid tot software die we zelf dagdagelijks hebben ingezet én die tot op heden intensief gebruikt worden door heel wat studiebureaus in België (Sweco, Stabo, BM Engineering, VK Engineering, Sanitechniek - Groep Willemen, en vele anderen, …).

Ons DNA

Witas is een bedrijf voor gedreven en dynamische mensen die samen vol voor hetzelfde doel gaan: ​ontwerpers in de bouwindustrie verder helpen met een doeltreffende oplossing die hun resultaat tot ongekende hoogtes kan brengen.
Het Witas team bestaat uit mensen die van betekenis willen én kunnen zijn. Keer op keer staan we klaar voor elkaar én onze klanten. Als team zijn we dan ook trots op het steentje dat we dag in, dag uit bijdragen.

We streven hierbij voortdurend naar innovatie en kunnen steeds een aantal extra hoofden, handen en harten gebruiken. Wil jij je bij ons aansluiten en een werkelijk verschil maken in het leven van heel wat mensen?

Dan is dit jouw kans

Momenteel zijn wij op zoek naar kandidaten voor de volgende voltijdse vacatures:

BIM Instructor​
Assistant Product Manager

Redenen om bij ons aan de slag te gaan?

Informeren, inspireren en transformeren, daar gaan we voor. En om dat te bereiken baseren we alles op onderstaande waarden:

 • Groei
  Je kan veel meer dan je denkt. Zakelijk, persoonlijk en financieel.
 • Humor
  Met een grap en een grol is leren een plezier.
 • Actie
  Kennis zonder actie is waardeloos. De wereld is aan de doeners.
 • Impact
  Inspireer anderen en maak het verschil. Woorden wekken, voorbeelden trekken.
 • Authentiek
  Je bent eerst mens en dan ondernemer. Gedeelde vreugd is dubbele vreugd, gedeelde smart is halve smart.

Als je je in bovenstaande waarden kan vinden en je hebt de vaardigheden die we zoeken, dan ben jij bij Witas op de juiste plek.

Opleiding op maat:

Starten bij Witas houdt in dat je de eerste maanden wordt ondergedompeld in de wereld van Revit MEP. We voorzien hiervoor de nodige tijd waarin je doorgedreven door specialisten in het veld wordt begeleid.

32 dagen vakantie:

32 dagen vakantie die je bovendien volledig naar jouw voorkeur flexibel kan inplannen.

Aantrekkelijk loonpakket:

Afhankelijk van je ervaring bieden wij je als Assisant Product Manager een passend loon met tal van extralegale voordelen.

Uitdagende projecten:

Een uitdagende en afwisselende job binnen een inspirerende omgeving.

Word deel van een topteam.

Omdat we geloven dat werken leuk moet zijn, werken we alleen met leuke mensen, die open van geest zijn. Daarom bouwen we aan een team met heel diverse, gedreven en positief ingestelde mensen. Je komt terecht in een jong team waarbij we je de mogelijkheid geven om echt iets bij te dragen aan het uitbouwen van onze toekomstvisie.

Binnen het bedrijf wordt daaren ​boven zoveel mogelijk aandacht gegeven aan de ontwikkeling van de aanwezige talenten!

Je toekomstige werkomgeving

​Werken bij Witas betekent werken in een rustige bedrijfslocatie met een schitterend kader.


Klikt het?

Nu je één en ander over onze onderneming weet, over onze missie, onze visie en onze waarden, ben ik wel benieuwd of er een match is.

Vind jij het fijn om mee te bouwen aan een gedreven, creatief en verantwoordelijk team?
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Witas?

Bekijk dan zeker onze vacatures. We maken graag kennis met jou.

Wil jij graag bij ons werken, maar staat er geen gepaste vacature voor jou online?

Stuur ons (info@witas.be) jouw CV met recente foto, samen met een krachtige motivatiebrief of video waarin je vertelt wie je bent, wat jouw drijfveer is om bij ons aan de slag te gaan en welke meerwaarde jij voor ons kan betekenen.

Wie weet ben jij toch de volgende die ons team versterkt.

Witas Software & Services

Witas bvba (°1986) is heel wat jaren actief aan de slag met BIM en Revit MEP. Wij stellen onze software en services ter beschikking aan bedrijven en overheden die de overstap willen maken naar BIM. Onze voorgeschiedenis als studiebureau technieken geeft ons een unieke uitgangspositie om BIM in de technische installatiebranche op de kaart te zetten.

BIM & De Witas Localiser

Building Information Modeling is een concept voor samenwerking binnen de bouwsector. Werken volgens dit concept betekent dat er een virtueel gebouw wordt opgebouwd waaraan informatie gekoppeld kan worden. Enerzijds zit er informatie in de relatie tussen de verschillende componenten waaruit het model bestaat, anderzijds bevat elke component zelf informatie over zijn functie binnen een gebouw.

Recente artikels

Witas groeit!

27 mrt 2018

Bekijk onze Jobs-pagina voor de huidige openstaande vacatures! 

NLRS Onderwijsmodellen

27 mrt 2018

 

Website by Partners for Design