Witas Localiser LT

De LT versie van de Localiser werd in het leven geroepen met de bedoeling om een beknopte versie van onze Localiser ter beschikken te kunnen stellen aan partijen die maar in beperkte mate geconfronteerd worden met technieken. Ze vormt reeds een stevige basis voor het opbouwen van een correct model conform de BIM-filosofie.

Deze versie bestaat uit volgende zaken:

  • Beknopte techniekentemplate
  • Beknopte bibliotheek

Witas Software & Services

Witas bvba (°1986) is heel wat jaren actief aan de slag met BIM en Revit MEP. Wij stellen onze software en services ter beschikking aan bedrijven en overheden die de overstap willen maken naar BIM. Onze voorgeschiedenis als studiebureau technieken geeft ons een unieke uitgangspositie om BIM in de technische installatiebranche op de kaart te zetten.

BIM & De Witas Localiser

Building Information Modeling is een concept voor samenwerking binnen de bouwsector. Werken volgens dit concept betekent dat er een virtueel gebouw wordt opgebouwd waaraan informatie gekoppeld kan worden. Enerzijds zit er informatie in de relatie tussen de verschillende componenten waaruit het model bestaat, anderzijds bevat elke component zelf informatie over zijn functie binnen een gebouw.

Recente artikels

Witas groeit!

27 mrt 2018

Bekijk onze Jobs-pagina voor de huidige openstaande vacatures! 

NLRS Onderwijsmodellen

27 mrt 2018

 

Website by Partners for Design