Software

Revit Software en Extensies

Onze software is een invulling van en aanvulling op de standaard software van het BIM-software pakket Autodesk Revit. Daarin staat onze Witas Localiser centraal: een uit de praktijk gegroeide werkmethodiek met bijhorende software, projecttemplates en bibliotheek.  

Met de BIM-filosofie als uitgangspunt trachten wij een zo compleet en consistent mogelijk pakket ter beschikking te stellen dat zo dicht mogelijk bij de kern van Revit blijft: u kunt steeds terugvallen op uw informatiemodel.

Onze Localiser is een uit de ​praktijk gegroeide werkmethodiek voor het ontwerp van technische installaties in Revit met bijhorende software, projecttemplates en daarop afgestemde bibliotheken.

Binnenkort wordt de Witas Localiser beschikbaar gesteld conform de geldende Revit Standards V2.0.

De LT versie van de Localiser werd in het leven geroepen met de bedoeling om een beknopte versie van onze Localiser ter beschikken te kunnen stellen aan partijen die maar in beperkte mate geconfronteerd worden met technieken. Ze vormt reeds een stevige basis voor het opbouwen van een correct model conform de BIM-filosofie.

Als aanvulling op onze standaard Witas Localiser hebben wij reeds een brede waaier van extensies & tools ter beschikking die uw workflow in Revit kunnen optimaliseren. Het model zélf is en blijft daarin de rode draad: resultaten worden bij elke bewerking onmiddelijk teruggestuurd naar de basis; het virtuele model.

Indien u voor uw klanten - als fabrikant - of voor uw eigen bedrijf een volledige applicatie op maat wil laten maken dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Onze applicaties worden tevens conform de geldende Revit Standards v2.0  ontwikkeld sinds 2015.

Gerelateerde case studies

Witas Software & Services

Witas bvba (°1986) is heel wat jaren actief aan de slag met BIM en Revit MEP. Wij stellen onze software en services ter beschikking aan bedrijven en overheden die de overstap willen maken naar BIM. Onze voorgeschiedenis als studiebureau technieken geeft ons een unieke uitgangspositie om BIM in de technische installatiebranche op de kaart te zetten.

BIM & De Witas Localiser

Building Information Modeling is een concept voor samenwerking binnen de bouwsector. Werken volgens dit concept betekent dat er een virtueel gebouw wordt opgebouwd waaraan informatie gekoppeld kan worden. Enerzijds zit er informatie in de relatie tussen de verschillende componenten waaruit het model bestaat, anderzijds bevat elke component zelf informatie over zijn functie binnen een gebouw.

Recente artikels

Witas groeit!

27 mrt 2018

Bekijk onze Jobs-pagina voor de huidige openstaande vacatures! 

NLRS Onderwijsmodellen

27 mrt 2018

 

Website by Partners for Design