Wat kan Witas voor u betekenen?

Een overzicht van onze services aanvullend op onze software

Witas biedt u een hele waaier aan services aan in het kader van onze software bovenop het BIM-pakket Revit. Hieronder vindt u een overzicht opgedeeld in vier hoofdcategorieën.

 

Indien u zou beslissen om nog niet onmiddellijk zelf met de software aan de slag te gaan, kan u beroep doen op onze diensten binnen de categorie BIM-model. Hieronder vindt u diensten terug waarbij wij voor u een BIM-model opbouwen en dit ter beschikking stellen voor diverse doeleinden.

Witas verzorgt zowel binnen uw bedrijf als in het eigen opleidingscentrum opleidingen om o.a. met onze localiser Revit snel te implementeren.

Het louter aanschaffen van een softwarepakket zoals Revit is uiteraard niet voldoende. Om het product optimaal te kunnen inzetten is extra ondersteuning soms gewenst. Deze ondersteuning wordt bij Witas aangeboden

Wenst u als fabrikant uw producten conform de Revit Standards v2.0 beschikbaar te stellen, dan kan u voor de ontwikkeling hiervan steeds bij Witas terecht.

Witas Software & Services

Witas bvba (°1986) is heel wat jaren actief aan de slag met BIM en Revit MEP. Wij stellen onze software en services ter beschikking aan bedrijven en overheden die de overstap willen maken naar BIM. Onze voorgeschiedenis als studiebureau technieken geeft ons een unieke uitgangspositie om BIM in de technische installatiebranche op de kaart te zetten.

BIM & De Witas Localiser

Building Information Modeling is een concept voor samenwerking binnen de bouwsector. Werken volgens dit concept betekent dat er een virtueel gebouw wordt opgebouwd waaraan informatie gekoppeld kan worden. Enerzijds zit er informatie in de relatie tussen de verschillende componenten waaruit het model bestaat, anderzijds bevat elke component zelf informatie over zijn functie binnen een gebouw.

Recente artikels

Witas groeit!

27 mrt 2018

Bekijk onze Jobs-pagina voor de huidige openstaande vacatures! 

NLRS Onderwijsmodellen

27 mrt 2018

 

Website by Partners for Design